Mus bananowy

Mus bananowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    200 g
  • banan

    2 szt
  • mleko 2 %

    100 ml
  • liść mięty

    4 szt
  • orzechy włoskie

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg miksujemy z mlekiem. Następnie dodajemy obrane banany, liście mięty i orzechy włoskie. Całość jeszcze raz miksujemy. Chłodzimy.
Betka
Zmrożony mus smakuje jak lody.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat