Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli Eli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makreka wedzona 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
ogórki konserwowe 2 sztuki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
majonez tradycyjny 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli Eli

Cebulę i ogórki drobniutko pokroić,obraną ze skóry i ości makrelę rozgnieść widelcem.Dodać musztardę,majonez,sól,pieprz i wymieszać.Podawać do pieczywa.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 21.12.2011 00:25
dobre
misia53 26.09.2010 14:43
Lubię to.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak