Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z rzodkiewką i kefirem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 5 szt
ser biały 50 g
kefir 2 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z rzodkiewką i kefirem

Rzodkiewki płuczemy w zimnej wodzie, odcinamy ich końce, ścieramy na dużych oczkach na tarce jarzynowej, przekładamy do miseczki. Na rzodkiewkę wkruszamy biały twaróg i rozgniatamy widelcem mieszając. Dodajemy do smaku sól i pieprz. Na koniec dodajemy kefir, mieszamy wszystko i podajemy na śniadanie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kikiriki 06.07.2014 11:28
cudowny element każdego dobrego śniadanka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak