Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZARKI Z GRILLA Z NADZIENIEM

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20 szt
ser pleśniowy niebieski
szynka gotowana 5 plastrów
natka pietruszki
szczypiorek
sól
pieprz

Porada

Doskonałe do piwa .

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZARKI Z GRILLA Z NADZIENIEM

Umyć pieczarki , wydrążyć kapelusze . szynkę pokroić w drobne paseczki , pokruszyć ser , razem wymieszać . Posiekać natkę i szczypiorek , dodać do szynki .Kapelusze posmarować olejem , faszerować serem i szynką . ułożyć na tacce , grillować przykryte folią aluminiową , aż będą miękkie .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak