Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana fasolka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

zielona fasolka szparagowa 1/2 kg
ser feta 50 g
tymianek
masło
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana fasolka

Fasolkę myjemy i odcinamy końcówki. Układamy na tacce do grilla. Posypujemy solą i układamy kawałeczki masła. Grillujemy aż fasolka się zarumieni. Pod koniec posypujemy serem i tymiankiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak