Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hod dogi z warzywami i prażoną cebulką

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki 2 szt hod dogowe
parówki 3-4 szt
ogórek zielony
pomidor
kapusta pekińska
szczypiorek
Cebulka smażona Prymat
musztarda
ketchup łagodny

Przepis i sposób przygotowania na: Hod dogi z warzywami i prażoną cebulką

Parówki gotujemy na ciepło. Kapustę szatkujemy, ogórka myjemy i kroimy w cieniutkie plasterki, pomidorka kroimy w pół plasterki. Szczypiorek siekamy. Bułki przekrawamy wzdłuż i wkładamy do nagrzanego do 220 stopnie piekarnika na około 4 minut. Następnie je wyciągamy, polewamy środek ketchupem, układamy w n ich parówki. Parówki przykrywamy warstwą warzyw – kapusty pomidora i ogórka następnie polewamy musztardą i ketchupem, posypujemy prażoną cebulką i szczypiorkiem. Podajemy tuż po przygotowaniu

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ada.la 23.06.2014 21:55
wygląda przepysznie
Aleksandra/Olcia 23.06.2014 19:05
kolorowe mniam
molanka 23.06.2014 17:34
nie ma jak domowy fast food, apetyczny
Megg 23.06.2014 17:19
zjadlabym takiego :-)
Kuchenka 23.06.2014 17:15
apetyczne są :)
Gracer 23.06.2014 16:34
Takie są najlepsze :D
jasiek 23.06.2014 16:33
takie na bogato

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak