pieprzowa rolada

pieprzowa rolada

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wieprzowina

    1 kg
  • masło

    2 łyżki
  • kolorowy pieprz

    4 łyzki
  • musztarda francuska

    4 łyżki
  • sól

    do smaku
  • olej

    150 ml.
  • czosnek granulowany

    3 łyżki
  • boczek wędzony

    250 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso rozbić na płat. Na mięso wyłożyć pokrojony boczek i posyp czosnkiem W środek nałóż masło. Posmaruj musztardą i posyp solą do smaku. Mięso zwiń w roladę, posyp pieprzem. Do naczynia żaroodpornego wlej olej, na nim połóż roladę i piecz do miękkości.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kryska73

15.05.2011 10:49
super

Kryska73

15.05.2011 10:49
super

Łucja1

12.05.2011 16:24
bardzo smaczna

Łucja1

12.05.2011 16:24
bardzo smaczna

mamusia1

12.05.2011 16:18
ciekawa roladka

mamusia1

12.05.2011 16:18
ciekawa roladka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat