Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zielone jajka faszerowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtka jaj 2 szt.
szczypiorek posiekany 2 łyzki
szpinak mrożony 2 łyżki
koperek 1 łyzka
natka pietruszki 1 łyzka
sok z cytryny 1 łyzka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
twaróg 10 (półtłusty)
jajko ugotowane na twardo 10 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: zielone jajka faszerowane

Jajka obrać i przekroić na połówki. Wydrążyć żółtka, dać do miski. Do miski dać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku. Białka każdego jajka napełniać masą i układać na półmisku,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 11.12.2010 15:15
niekoniecznie, można go dobrze odcisnąć
mala2021 11.12.2010 06:01
mam pytanie, czy szpinak należy podsmażyć?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak