Sałatka z pęczaku, z serem wędzonym

Sałatka z pęczaku, z serem wędzonym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • g kukurydzy konserwowej

    200
  • łyżki posiekanego koperku

    2
  • łyżki majonezu

    3-4
  • pęczak

    1 szklanka
  • ananas z puszki

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kukurydzę i ananasa osączyć, dodać do kaszy. Ser pokroić w kostkę, dodać do kaszy. Dodać też koperek i majonez, dokładnie wymieszać. Doprawić sałatkę solą, pieprzem i papryką, ponownie dokładnie wymieszać. Odstawić na min.1 godzinę do lodówki aby smaki się przegryzły.

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

norweska20

14.09.2015 22:11
takie połączenie bardzo mi odpowiada

cukiereczek

20.05.2012 16:55
pyszna

wiola333

28.01.2012 09:42
pyszne

wedith1

08.11.2010 18:57
Ciekawa sałatka :)

ben-ka

05.10.2010 09:35
A ja pęczaku do sałatek nie uzywam a lubię go przecież:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat