Składniki:
ryż do risotto | 300 g |
por | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
parmezan starty | 50 g |
smietana 18% | 50 ml |
wino białe wytrawne | 80 ml |
skórka z cytryny | 1 szt |
bulion warzywny | |
rozmaryn | |
oliwa | |
sól do smaku |
ryż do risotto | 300 g |
por | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
parmezan starty | 50 g |
smietana 18% | 50 ml |
wino białe wytrawne | 80 ml |
skórka z cytryny | 1 szt |
bulion warzywny | |
rozmaryn | |
oliwa | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: