Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka fasolowa.

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 200 gram
fasola czerwona z puszki 1/2 szt
kalafior 1/4 szt
pomidory 2 szt
cebula biała 1 szt
oliwa 2 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki
oregano 1 łyżeczka
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka fasolowa.

Kalafior oraz fasolę szparagową oczyść i obgotuj w osolonej wodzie. Ugotowany i zimny kalafior podziel na różyczki, fasolę szparagową pokrój. Czerwoną fasolą daj na sito i opłucz. Pomidory pokrój w ósemki, cebulę w piórka. Wszystkie składniki wymieszaj i ułóż na półmisku.
Oliwę wymieszaj z sokiem z cytryny, oregano, solą i pieprzem. Sosem polać sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 27.06.2014 10:09
Pyszna sałatka :)
Jodaj 26.06.2014 10:44
pyszna kolacyjka :)
Margo1 18.06.2014 14:00
pięknie wyglada
gusia1000 15.06.2014 00:13
Zdrowa, smaczna , kolorowa.
gosia1988 14.06.2014 20:23
smacznie i zdrowo :)
mirosława4 14.06.2014 17:11
smacznie się prezentuje i zapewne tak smakuje :)
gosia56 14.06.2014 17:08
super sałatka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak