Panierowana cebulka

Panierowana cebulka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    2 sztuki
  • bułka tarta pikantna

    do smaku
  • Kucharek - uniwersalna

    do smaku
  • jajka

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w plasterki o grubości ok 2 cm. Następnie panierujemy w jajku i przyprawiamy oraz obtaczamy z każdej strony w bułce tartej. Gotowe grillujemy ok 5 min. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Angelika10

09.01.2013 01:15
super

RenataZ-et

20.08.2012 08:49
Pycha

Katarzyna/kate1980

20.05.2012 22:16
wspaniałe

krzyniu1984

09.08.2010 12:11
super jest ten przepis!

IlonaAlbertos

07.08.2010 19:58
Fajny przepis.

Margo1

05.08.2010 19:11
Tego nie robiłam , jeszcze...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat