Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w płatkach migdałowych

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

łosoś filet 1 sztuka

marynata

miód 1 łyżka
Musztarda francuska Prymat 2 łyżeczki

do panierowania

płatki migdałowe 4 łyżki

do smażenia

olej

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w płatkach migdałowych

Kroki postępowania

1
Filet z łososia porcjujemy. Składniki marynaty mieszamy i nacieramy nią rybę. Odstawiamy na około 1 godzinę do lodówki.
Krok 1 - Łosoś w płatkach migdałowych foto
2
Panierujemy łososia w płatkach migdałowych.
Krok 2 - Łosoś w płatkach migdałowych foto
3
Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.
Krok 3 - Łosoś w płatkach migdałowych foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

idealme 12.06.2014 13:36
BARDZO SMACZNE :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak