Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA RYBNO-WARZYWNA

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 SZT
pomidor 1 SZT
papryka 1 SZT
cebula 0,5 SZT
oliwki 10 SZT
majonez 3 ŁYŻKI
oliwa 3 ŁYŻKI
czosnek 2 ZĄBKI
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA RYBNO-WARZYWNA

Ugotowane jajka, pomidora, paprykę, cebulę i czosne pokroić w drobną kostkę i wymieszać. Dodać tuńczyka wraz z olejem. Wsztstko mieszać dodając majonez oraz olwę z oliwek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 10.10.2011 15:50
Pycha !
stokrotka 06.08.2011 00:41
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak