Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paluszki drobiowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczka
parmezan starty
Bułka tarta klasyczna Prymat
Sól czosnkowa jodowana Prymat
mąa

Przepis i sposób przygotowania na: paluszki drobiowe

Piers kroimy na długie kawałki solimy .Obtaczamy w mące potem w jajku i na koniec w tartej bułce zmieszanej z parmezanem .Smażymy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kopiko1983 10.06.2011 20:53
Też takie robię! Mniam...
justyna111 29.09.2010 17:04
pycha
Lidia11 27.09.2010 19:48
super
anja3107 19.09.2010 14:29
pychota
Agnieszka_B 15.08.2010 21:21
Wyglądają bardzo apetycznie:)
pioge7 04.08.2010 15:43
super :)
amorzenek 04.08.2010 15:42
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak