Filet z ryby na parze

Filet z ryby na parze

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

  • cytryna

  • koperek Prymat

  • przyprawa do ryb

  • czarny pieprz mielony Prymat

  • warzywa

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Filet z ryby na parze
Filety z ryby osuszyć z nadmiaru wody, skropić sokiem z cytryny oraz doprawić przyprawą do ryb oraz koperkiem.
Krok 2 - Filet z ryby na parze
Rybę ułożyć w parowarze wraz z ulubionymi warzywami (ja wykorzystałam mieszankę mrożonych warzyw).
Krok 3 - Filet z ryby na parze
Po około 15-20 minutach ryba powinna być gotowa.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

krystyna330

02.06.2014 19:33
Piękny i na pewno smaczny.

IZABELA29

02.06.2014 15:56
rzadko jadam takie ryby

idealme

02.06.2014 15:46
jaka to ryba/?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat