Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa Eli w glazurze

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa zwyczajna 7 sztuk
keczup ostry 4 łyżki
powidła śliwkowe (węgierkowe) 3 łyżki
Grill przyprawa klasyczna Prymat 1 łyżka
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa Eli w glazurze

Kawałki kiełbasy przekroić na dwie części i ponacinać z obu stron.Składniki glazury dokładnie wymieszać.Piec kiełbasę na grillu-smarując glazurą-przez około 30-35 minut.Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 14.09.2011 19:35
smaczna kiełbaska
Agnieszka172 01.10.2010 09:12
cos treściwego:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak