Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kaspusty kwaszonej z burakami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kwaszona 30 dag
buraki czerwone ugotowane 2 szt
cukier 1 łyżeczka
oliwa 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kaspusty kwaszonej z burakami

Osączoną z soku kapustę kilkakrotnie przekroić nożem, posypać cukrem, skropić oliwą. Buraki zetrzeć na tarce z dużymi otworami, dodać do kapusty, wymieszać. Surówkę posypać zmielonym kminkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 19.09.2012 23:26
bardzo smaczna
zuzanna_z 18.04.2012 12:21
smaczna
Justa32 06.12.2011 14:07
ciekawie połączone smaki,chętnie wypróbuję!!!
Monika193
Monika193 23.01.2011 01:05
robię podobnie jest smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak