Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Świeża nadziewana papryka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka zielona 6 szt.
jabłka 4 szt.
jajko ugotowane na twardo 4 szt.
majonez 1/2 szklanki
liście sałaty
sól do smaku
cukier
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Świeża nadziewana papryka

Wykonanie:
Jajka ugotować na twardo i obrać. 5 papryk oczyścić z nasion, opłukać i przekroić na pół. Jedną paprykę, jabłka oraz jajka pokroić w drobną kostkę, wymieszać z posiekaną natką pietruszki i majonezem. Przyprawić do smaku, napełnić połówki papryki i ułożyć na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milka100 30.05.2014 09:09
subcio papryczka
Monika-twin 29.05.2014 19:07
Fajny pomysł.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak