Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupka warzywna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1 duża marchewka
1/4 małego selera
PUSZKA CZERWONEJ FASOLI
2 l wody
2 kostki rosołowe (warzywna i cielęca)
ziemniaki 3 szt
pietruszka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zupka warzywna

1. Pokroić w kostkę marchewkę, pietruszkę, seler i ziemniaki.
2.Warzywa gotować w 2 litrach wody przez około 10 minut. Dodać umyty, podzielony na różyczki kalafior. Gotować dalej (tak długo, aż warzywa będą miękkie). Zagotować. Dodać puszkę fasoli i 2 kostki rosołowe. Zagotować. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 29.05.2012 09:20
Z fasolą - pyszna.
Smakosz6 05.12.2011 12:38
mmmmmmmmmm
Emilia22 13.04.2011 18:57
fajna
buksiak12 20.09.2010 14:35
ciekawie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak