Przepis i sposób przygotowania na: hamburgery z grila
Ziemniaczki obrać pokroić w plastry lekko skropić oliwą i posypac porzyprawą .Wyłożyc na tackę i piec na grilu.Gdy już zmiękna wyłozyć na nie gotowe hamburgery
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 500 g |
jajko | 1 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2-3 łyzki |
mleko | kilka łyżek |
ziemniaki młode | 6 szt |
oliwa | |
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: