Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto na pierogi Haliny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 1 szt
mąka 0,5 kg
olej 2 łyżki
sól
woda 1 (ciepła)

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto na pierogi Haliny

Mąkę wysypać na stolnicę. Zrobić zagłębienie w mące, wbić jajka, dodać szczyptę soli, olej i zagnieść ciasto wodą. Ciasto ma być elastyczne.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 08.06.2012 16:21
też takie robię:)
SyMiki 23.07.2011 15:53
pycha
gusia1000 17.04.2011 19:07
Ładnie wygląda.
Goya 29.03.2011 21:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak