Przepis i sposób przygotowania na: Naleśnikowe roladki z twarogiem i truskawkami.
Kroki postępowania
Roladki podawać z sosem truskawkowym
mąka | 10 dag |
mleko | 250 ml |
jajko | 2 szt |
sól do smaku |
twarożek | 25 dag |
śmietana 30% | 125 ml |
cukier waniliowy | 1 szt |
cukier puder | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżeczek |
mleko | 4 łyżki |
truskawki | 25 dag |
truskawki | 25 dag |
imbir starty | 0,5 łyżeczki |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: