Przepis i sposób przygotowania na: Brownie z serkiem
Kroki postępowania
3/4 masy czekoladowej wyłożyć na natłuszczoną i wysypaną bułką tartą blaszkę o wym. 24x27cm. Następnie wylać całą masę serową.
Piec około 50 minut w temp. 180st.
jajko | 3 szt |
czekolada gorzka | 200 g |
czekolada mleczna | 100 g |
masło | 100 g |
cukier puder | 150 g |
sól | 1 szczypta |
mąka pszenna | 200 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ser biały | 400 g |
jajko | 2 szt |
cukier puder | 5 łyżek |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: