Przepis i sposób przygotowania na: Śniadanko nr 8.Pasta z makreli jajka i ogórka kiszonego.
Kroki postępowania
Doprawić solą,pieprzem,dodać garść posiekanej pietruszki i wymieszać.
Następnie dodać musztardę,majonez i dokładnie wymieszać.
makrela wędzona | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
ogórek kiszony | 6 szt |
natka pietruszki | 1 szt |
kiełki rzodkiewki | 1 szt |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
majonez | 4 łyżki |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1 łyżka |
rzodkiewka | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: