Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona kiełbasa z tłuszczem.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa 1 sztuka
margaryna do smażenia
chleb
ketchup pikantny
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona kiełbasa z tłuszczem.

Kiełbasę kroimy w plasterki. Na patelni rozgrzewamy margarynę do smażenia, smażymy na tym plastry kiełbasy. Dodajemy też cebulę, może być przekrojona tylko na pół aby dała smak potrawie. Pod koniec smażenia doprawiamy przyprawą do grilla i dajemy więcej tłuszczu aby się rozpuścił. Jemy zaraz po usmażeniu, gdy tłuszcz jest jeszcze ciepły. Podajemy z ketchupem i chlebem. Jedzenie jest bardzo kaloryczne ale też bardzo dobre.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 16.10.2014 13:57
kaloryczne, ale pyszne
gibli 17.08.2014 11:06
smaczne:))
bhb8 06.06.2014 07:35
Motorek, zaznaczyłam, że kaloryczność duża :) Dużo tłuszczu ale smak jak dla mnie wart tego grzechu :)
Motorek 30.05.2014 09:38
ups smaczne ale dużo tłuszczu
Kejti 22.05.2014 00:30
Dobra kiełbaska :-)
Aannkaa82 19.05.2014 19:07
Uwielbiam taka kiełbasę ale raczej nie jadam ze względu na ten tłuszcz właśnie :)
drmaciej 19.05.2014 17:39
konkretne i smaczne danie
Zdzisław 19.05.2014 15:56
szybko i syto
gosia561 19.05.2014 15:51
ale to smaczne
Ola1young 19.05.2014 15:01
prosto ,szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak