Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 sztuka
  • śmietana

    4 łyżki
  • ocet 10 %

    2 łyżki
  • cukier

    1 łyżka
  • sól

    szczypta
  • pieprz

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy. Dodajemy pozostałe składniki 10 minut przed podaniem, dokładnie mieszamy. Jeśli chcemy delikatnie zaostrzyć smak dodajemy ocet/cukier.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

katarzynka455

16.11.2011 18:55
prosto i smacznie

Grażyna13

03.12.2010 22:07
Pyszna !

ewelina/bunia

04.10.2010 21:03
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat