Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki do podgryzania

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 1 szt
olej rzepakowy 5 łyżek
Papryka słodka mielona Prymat 1 szt
przyprawa kebab- gyros Prymat 1 szt
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat 1 szt
oregano 1 szt
koncentrat pomidorowy 1/2 łyżeczki
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki do podgryzania

Bagietkę pokroić na 1 centymetrowe kromeczki. Olej rozdzielić do misek. Dodać przyprawy, oregano z koncentratem razem, pozostałe osobno. Wymieszać i pędzlem posmarować dwustronnie kromki. Ułożyć na blasze i zapiec do lekkiego zrumienienia. Przyprawy można dodawać według własnego smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak