Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczypiorek siekany

    2 łyżki
  • majonez

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • jaja na twardo

    8 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka kroimy na połówki, usuwamy żółtka. Żółtka dodajemy do majonezu i wszystko dokładnie rozdrabniamy. Dodajemy tuńczyka, posiekany szczypiorek, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Wkładamy farsz do połówek białek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Łukasz15

28.09.2012 12:43
Pyszne

Iwusia

22.09.2012 20:11
muszą być pyszne

Motorek

06.03.2012 12:44
pycha

Koper

18.02.2011 12:00
jakie fajne :)

Monika193

09.09.2010 09:16
super na imprezki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat