Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruchy spód do babeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1 kg mąki
40 dag margaryny
35 dag cukru
6 zołtek
3 białka
2 łyżeczki proszku-płaskie

Przepis i sposób przygotowania na: Kruchy spód do babeczek

Wszystkie składniki wymieszać rozwałkować. Wysmarowanych foremek lejem wkładasmy i ugniatamy ciasto. Piec aż się zrumienią w temp 180 st

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak