Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rafaello na krakersach.

3.0
(16)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń śmietankowy 3 szt
mleko 2% 1 litr
masło 200 g
ciastka 400 g
wiórki kokosowe 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello na krakersach.

Kroki postępowania

1
Ugotować budynie na litrze mleka.
Kiedy przestygnie zmiksować z masłem i 3 łyżkami wiórków kokosowych.
Krok 1 - Rafaello na krakersach. foto
2
W formie o wymiarach 30 X 40 ułożyć krakersy.
Krok 2 - Rafaello na krakersach. foto
3
Krem podzielić ma 3 części.
Krakersy posmarować 1 częścią kremu.
Następnie ponownie krakery i krem i jeszcze raz :-)
Krok 3 - Rafaello na krakersach. foto
4
Na koniec posypać 3 łyżkami wiórków kokosowych :-)
Krok 4 - Rafaello na krakersach. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 12.05.2014 20:24
kiedyś takie robiłam jest pyszne;)
Bernadeta1 12.05.2014 11:39
uwielbiam rafaello
brioszka 12.05.2014 07:49
apetyczne bardzo no i piękne zdjęcia :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak