Składniki:
ser biały | 0.5 kg |
jajko | 2 sztuki |
masło lub margaryna | 1\3 kostki |
cukier | 2\3 szklanki |
budyń | 1 sztuka |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
sól | 1 szczypta |
tłuszcz do formy | 1 łyżka |
otręby pszenne | 1 łyżka |
ser biały | 0.5 kg |
jajko | 2 sztuki |
masło lub margaryna | 1\3 kostki |
cukier | 2\3 szklanki |
budyń | 1 sztuka |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
sól | 1 szczypta |
tłuszcz do formy | 1 łyżka |
otręby pszenne | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: