Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantny krem twarogowy

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 10 dag
majonez 2 łyżki
rzodkiewka 5 szt
ceebula 2 szt
szczypiorek posiekany 2 łyżki
Wędzona ryba 15 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
twaróg 15 dag
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny krem twarogowy

Twarożek, bryndzę i majonez rozetrzeć na gładką masę, przyprawić dość ostro do smaku solą, pieprzem i papryką. Przed samym podaniem wymieszać z drobno pokrojonymi rzodkiewkami, cebulą, szczypiorkiem i oczyszczoną oraz rozdrobnioną rybą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 21.03.2012 10:26
pycha
Iwona51
Iwona51 07.11.2011 09:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak