Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selerów naciowych

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

liscie selera naciowego 25 dag
ogórek kwaszony 1 szt
pomidor 1 szt
papryka żółta 1 szt
sól do smaku
cukier do smaku
oliwa 3 łyżki
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selerów naciowych

Umyć liście selerów, pokroić ogonki w cienkie krążki, w kostkę pokroić kwaszony ogórek i pomidor, paprykę w cienki makaronik. Surówkę przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny. Wymieszać oliwę z musztardą i sosem oblać surówkę. Listki selera bardzo drobno posiekać i posypać nimi surówkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 28.05.2012 09:56
pycha
ilka_86 16.01.2012 21:15
pyszności
Iwona51
Iwona51 15.01.2012 13:11
super
Gosia32
Gosia32 27.04.2011 00:18
super sałatka;]
stokrotka 03.10.2010 13:07
Chyba bęszie dobre!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak