Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta chrzanowa

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 7 szt
chrzan tarty 1 słoiczek
majonez 1 łyżka
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta chrzanowa

Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać ze skorupek i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Do naczynia wyłożyć chrzan, połączyć ze startymi jajkami, dać majonez, cukier i szczyptę soli do smaku, wymieszać. Podawać do wędliny, albo smarować kromeczki chlebka. Smacznego;)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 22.05.2014 07:15
Lubię pasty chętnie spróbuję :))
JOANNA16 21.05.2014 10:37
pycha, lubię takie pasy))
Jodaj 19.05.2014 16:27
bardzo fajna ta pasta :)
Bernadeta1 18.05.2014 19:11
często taką robię
DorotaZ 03.05.2014 18:06
Najlepiej smakuje następnego dnia:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak