Przepis i sposób przygotowania na: Piegusek
Kroki postępowania
Upieczone ciasto wystudzić, polać polewą i udekorować wiórkami kokosowymi.
mąka | 20 dag |
cukier | 10 dag |
cukier waniliowy | 1 szt |
żółtko jajek | 2 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
margaryna | 12 dag |
śmietana | 1 łyżka |
margaryna | 12 dag |
cukier | 12 dag |
mąka | 12 dag |
mak | 12 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
białko | 4 szt |
aromat migdałowy |
rodzynki | |
powidła śliwkowe | |
jabłka | 5 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: