Surówka z rzodkiewek

Surówka z rzodkiewek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 kg
  • śmietana

    200 g
  • koperek zielony

  • sól

  • jaja na twardo

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka pokroić w grubą kostkę.
Rzodkiewki umyć, oczyścić z liści i ogonków, poszatkować w drobne plasterki.
Koper umyć, osuszyć i posiekać.
Śmietanę doprawić z solą.
Przed wydaniem wymieszać z jajkami i rzodkiewkami.
Posypać siekanym koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

23.03.2011 12:59
Samo zdrowie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat