Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewka 1 kg
śmietana 200 g
koperek zielony
sól
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewek

Jajka pokroić w grubą kostkę.
Rzodkiewki umyć, oczyścić z liści i ogonków, poszatkować w drobne plasterki.
Koper umyć, osuszyć i posiekać.
Śmietanę doprawić z solą.
Przed wydaniem wymieszać z jajkami i rzodkiewkami.
Posypać siekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 23.03.2011 12:59
Samo zdrowie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak