Przepis i sposób przygotowania na: Mazurek kajmakowy
Kroki postępowania
Na pierwszym blacie rozsmarowujemy chlodna mase jabłkową.przykladamy drugim plackiem.
mąka | 60 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier puder | 20 dag |
żółtko jajek | 6 szt |
margaryna | 30 dag |
jabłka | 8 szt |
cukier kryształ | 1/2 szkl |
galaretka cytrynowa | 2 szt |
kajmak | 1 puszka |
czekolada mleczna | 1 szt |
śmietana 30% | 2 łyżki |
bakalie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: