Rabarbarowy puch

Rabarbarowy puch

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rabarbar

    450 gram
  • twaróg

    500 gram
  • miód

    4 łyzka
  • białko

    4 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rabarbar kroimy na kawałki, gotujemy do miękkosci w wodzie z dodatkiem miodu. Rabarbar mieszamy z twarogiem. Z białek ubijamy sztywna piane, która bardzo delikatnie mieszamy z rabarberem i twarogiem. Przekładamy do salaterek.


Przepis ten umiesciłam wczesniej na forum gotujmy.pl pod nickiem dasada1

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

14.08.2011 11:24
fajne

Kate131

08.05.2011 09:24
uwielbiam rabarbar

mundek1011

30.01.2011 21:23
fajny

mundek1011

30.01.2011 21:23
fajny

iwona332

16.09.2010 14:13
super

mundek1011

30.08.2010 19:51
super sposób na rabarbar

noculos

14.08.2010 12:02
fajny przepisik

MAŁGORZATA108

03.08.2010 16:38
Super przepis, właśnie wczoraj naszła mnie chęć na rabarbar.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat