Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rabarbarowy puch

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 450 gram
twaróg 500 gram
miód 4 łyzka
białko 4 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Rabarbarowy puch

Rabarbar kroimy na kawałki, gotujemy do miękkosci w wodzie z dodatkiem miodu. Rabarbar mieszamy z twarogiem. Z białek ubijamy sztywna piane, która bardzo delikatnie mieszamy z rabarberem i twarogiem. Przekładamy do salaterek.


Przepis ten umiesciłam wczesniej na forum gotujmy.pl pod nickiem dasada1

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 14.08.2011 11:24
fajne
Kate131 08.05.2011 09:24
uwielbiam rabarbar
mundek1011 30.01.2011 21:23
fajny
mundek1011 30.01.2011 21:23
fajny
iwona332 16.09.2010 14:13
super
mundek1011 30.08.2010 19:51
super sposób na rabarbar
noculos 14.08.2010 12:02
fajny przepisik
MAŁGORZATA108 03.08.2010 16:38
Super przepis, właśnie wczoraj naszła mnie chęć na rabarbar.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak