Przepis i sposób przygotowania na: Agrestowa pokusa
Kroki postępowania
i zostawiamy do wystygnięcia.
Czekoladę ścieramy na tarce i posypujemy ciasto.
masło | 15 dkg |
cukier | 3/4 szkl |
mąka pszenna | 1,5 szkl |
żółtko jajek | 6 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
płatki migdałowe | 1 opakowanie |
kompot agrestowy | 1 litr |
budyń śmietankowy | 2 szt |
cukier | 3 łyżki |
śmietana 30% | 400 ml |
czekolada | 1/2 tabliczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: