Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona łopatka
Kroki postępowania
Czosnek przecisnąć przez praskę, przełożyć do miski. Dodać do niego musztardę, sos teriyaki, zioła, wszystkie przyprawy i olej. Wszystko dokładnie wymieszać.
łopatka wieprzowa | 60 dkg |
czosnek | 5 ząbków |
Stek z grilla Prymat | 2 łyżeczki |
przyprawy | 3 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
sól | 1/2 łyżeczki |
sos | 3 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 5 łyżeczek |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: