Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ogórka, roszponki i cebuli

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Składniki główne

ogórek sałatkowy 3 szt
roszponka 2 garść
cebula 1

Przyprawy

Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz czarny Prymat w młynku
cukier
ocet
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ogórka, roszponki i cebuli

Ogórki umyć, odciąć ogonki i pokroić na grubsze kawałki. Roszponkę umyć, osuszyć i wrzucić do miski razem z ogórkami, można listki oddzielić. Do tych warzyw wrzucić pokrojoną dowolnie cebulę. Dodać przyprawy do smaku i wymieszać sałatkę. Po kilku minutach gdy smaki się przegryzą podawać do mięsnych dań obiadowych.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 12.05.2014 16:10
pysznie zielona
Bernadeta1 23.04.2014 15:38
zdrowa i bardzo smaczna
barbara11561 23.04.2014 12:45
pyszna,taką bardzo lubię
Pyszota 23.04.2014 11:13
piękna zielona sałatka
Róża1 23.04.2014 10:44
sama wiosna :-) przepyszna :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak