Sposób przygotowania

Ze składników na naleśniki ,robimy ciasto ,ja wrzuciłam wszytsko do kielicha i zmiksowałam ,ciasto ma być dość płynne by naleśniki były delikatne .
Pieczemy na suchej rozgrzanej patelni do lekkiego zrumienienia .
Porcja na 6 szt

Na każdy upieczony naleśnik nakładamy łyżkę pieczarek ,takich smażonych ,na to dałam pokrojoną w kosteczkę szynkę wędzoną z fileta ,sama akurat robiłam ,więc była bardzo aromatyczna , na to ścieramy żółty ser ostry ,długo dojrzewający ,a na koniec poszatkowaną świeżą natkę ,zwijamy w rulon i wkładamy do piekarnika na 10 min w tem 150st .

Komentarze

  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    prosty ,smaczny obiad/przekąska bardzo aromatyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !