Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki do barszczyku
Kroki postępowania
Doprawić solą i pieprzem.
Ciasto rozwałkuj i pokrój na kwadraty. Nakładaj farsz pieczarkowy zaklej i na blaszkę.
Samcznego
mąka pszenna | 3 szkl |
masło | 25 dkg |
śmietana 12% | 1 szkl |
cukier | 1/2 łyżeczki |
drożdże | 4 dkg |
jajko | 3 szt |
Imbir mielony Prymat |
pieczarki | 30 dkg |
cebula | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: