Przepis i sposób przygotowania na: Kulki ryżowe
Kroki postępowania
Paprykę pokroić w kosteczkę, dodać do niej zimny ryż.
Wymieszać, doprawić do smaku solą, pieprzem, ostrą papryką.
Smażyć na złoty kolor w głębokim rozgrzanym tłuszczu.
ryż jaśminowy | 3/4 szklanki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
ser camembert | 1 sztuka |
śmietana | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: