Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniaki panierowane

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boczniaki 7-8 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 4-5 łyżek
jajko 2-3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki panierowane

Boczniaki oczyścić, ułożyć na desce blaszkami do góry. Posolić. Moczyć w jajku i panierować w bułce tartej. Smażyc na rozgrzanym maśle.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Christopher 07.04.2014 19:44
Też lubię boczniaki.Może i ja założę małą hodowlę.
Milka100 06.04.2014 21:38
lubię te kotleciki
Monika-twin 06.04.2014 20:41
Jadłam raz w życiu, pycha!
Aannkaa82 06.04.2014 20:09
Mniam ja właśnie hoduje :) oczywiście tylko na własne potrzeby :)
Mniam 06.04.2014 19:50
Bardzo lubię te grzyby. Kiedyś myślałam, żeby założyć własną hodowlę :)
ao_12 06.04.2014 19:39
och narobiłaś mi smaka na boczniaki:) pyszności
Anna133 06.04.2014 19:38
proste i nie skąplikowane
idealme 06.04.2014 19:30
dawno nie jadłam boczniaków:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak