Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja z farszem rybnym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzona makrela 3 łyżki
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 1 łyżka
rozmaryn 1 gałązka
ugotowane żółko 1 szt
sól 1 szczypta
Pieprz kolorowy Prymat w młynku 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja z farszem rybnym

Ugotuj cztery jajka na twardo (10 minut od chwili zagotowania). Makrelę oczyść z ości, dodaj majonez, jogurt, listki rozmarynu i jedno ugotowane żółtko. Dobrze wymieszaj i dopraw do smaku solą/pieprzem.

Ugotowane jajka przekrawaj na pół i uzupełniaj smaczną pastą.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak