Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
jaja 4 sztuki
ogórek konserwowy 4 sztuki
cebula biała 1 sztuka
majonez 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Kroki postępowania

1
Makrelę obieram ze skóry i ości. Większe kawałki kroję nożem. Jajka gotuję na twardo. Cebulkę obieram i drobno kroję w kostkę.
Krok 1 - Pasta z makreli  foto
2
Ogórek też kroję drobno.
Krok 2 - Pasta z makreli  foto
3
Do miski wkładam rybę, dodaję ogórki, cebulkę, i jajko pokrojone. Dodaję pieprz, majonez, nie solę bo ryba już jest słona. Całość mieszam i podaję z natką pietruszki.
Krok 3 - Pasta z makreli  foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magda1976 03.04.2014 11:42
pyszna pasta
alaaa 02.04.2014 22:26
to jedna z najczęściej robionych past w moim domu, jest pyszna
nogawkuchni 02.04.2014 17:53
Pyszna pasta,świetne smarowidło do pieczywa,oj zjadłabym bardzo chętnie takiej pysznej pasty.
Alex_M 02.04.2014 17:16
uwielbiam tę pastę! :)
Zdzisław 02.04.2014 16:52
bardzo lubię takie pasty
Ania84 02.04.2014 16:04
same pyszności, jeszcze chrupiąca bagietka i mmmmmmm...
Krzysztof15 02.04.2014 16:04
bardzo lubie takie pasty
Pyszota 02.04.2014 14:52
wygląda naprawdę pysznie!!
gosia56 02.04.2014 14:43
na pewno pyszna pasta
2milutka 02.04.2014 13:39
rewelacyjna bardzo lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak